Sport

Historical Grand Prix 2018-Zandvoort

Het was me het dagje wel, van de regen in de drup en weer in de “regen”, althans de lange wachttijd bij het naar huis gaan vanuit Zandvoort. Maar goed we zijn thuis gekomen met weer heel wat foto’s. Hieronder een impressie

MTB Streetrace mei 2018-Goirle

Menwedstrijden Heukelom

In het weekend van 8 & 9 april opende Heukelom het outdoor seizoen binnen de mensport in het zuiden van het land. Elk jaar bezoeken menners (koetsiers met paard en wagen) vanuit heel Nederland om in Heukelom (gemeente Oisterwijk) de eerste buitenwedstrijd te rijden. Een foto impressie van de hindernissen bij de waterbakken en omgeving. Geniet ze.

Sportieve groeten,

Fred Geschiere

Marathon

 

IJshockey Play-offs

23 maart jl, wederom een spannende wedstrijd en ook nu pakte de Trappers tegen Eisbären Regensburg de winst. 2-4 werd het in deze uitwedstrijd voor de Trappers.

25 maart jl. Weer een geweldige sportmiddag beleefd in IJssportcentrum Tilburg. Tilburg Trappers / Eisbären Regensburg. Kwartfinale ronde drie (3). Winnen de Trappers deze wedstrijd dan gaan ze ongeslagen door naar de halve finale.          Dus…zet ‘m op mannen. Hieronder het foto verslag:

Eerst even het net testen, de warming-up:

Ceremoniele opening door Sean Simpson, in 2000 uitgeroepen tot de beste import in Nederland gedurende de laatste 35 jaar. En nu, LET ’s play.

Zo dat was weer ’n heerlijk middagje IJshockey in Tilburg en zeker, het helpt als de Tilburg Trappers winnen. Even afwachtten wie de tegenstander wordt in de halve finale. De eerste wedstrijd wordt alweer gespeeld op 2e paasdag (maandag 3 april).          Veel succes mannen.

Met sportieve groet,

Fred Geschiere

 

IJshockey

Geweldige sportavond beleefd in het IJssportcentrum Tilburg. Een avond IJshockey gepresenteerd door de Tilburg Trappers. Een wedstrijd uit de best-of-vijf series. De winnaar gaat door naar de kwartfinale van de Oberliga North, Duitse competitie.

Op 13 maart jl. speelden de Tilburg Trappers tegen Blue Devils uit Weiden (Dld).   1e ronde playoff-game 3. De wedstrijd werd door de Tilburg Trappers met 5-2 gewonnen. Door deze overwinning gaan de Tilburg Trappers door naar de kwartfinale.

Voor mij tevens een uitdaging om deze snelle sport eens fotografisch vast te leggen. Hieronder een foto-overzicht.

20 minuten warming-up, voorstellen spelers Tilburg Trappers en Blue Devils en de wedstrijd begint.

Het voorstellen van de spelers aan het publiek

De wedstrijd

Gewonnen wedstrijd, gefeliciteerd mannen.

Zo zeg, was dat even genieten, wat een sfeer, helemaal top. Op naar de volgende keer.

Groeten,

Fred Geschiere