Paddestoelen fotografie Landgoed Gorp en Roovert

9 oktober 2018, samen met Sander op paddestoelen zoektocht op het Landgoed Gorp en Roovert, op de grens met België. Om 08:00h zaten we op de fiets richting Goirle. Goirle even uit dan direct de bossen van Gorp en Rovert in, maar ook de mist in zo blijkt. Wel mooi hoor die mist in de herfstkleuren. Hé Sander, kijk achter je, twee reeën (hindes) kwamen ons voorbij op 20 mtr. helaas, nog net geen kamera “uitgepakt”.

Toch maar even snel doen, we beginnen met een webfoto (spinneweb) op jonge den. Daarna weer op de fiets naar de plek waar Sander de paddestoelen hotspot weet, zegt ie.  Nou het viel niet tegen, genoeg te fotograferen zo te zien, in een prachtige omgeving. Kijk je mee? Klik hier.

Vriendelijke groet,

Fred Geschiere

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.