Zwart Wit en een paar kleuren

Jl. maandag, 10 september heerlijk op de fiets een rondje Tilburg. Als fietsende kwam het idee om wat meer zwart/wit foto’s te maken en zo geschiedde. De onderwerpen lagen al gauw voor de hand, eerst maar even de De Tongerlose Hoef, later kwam ik nog een ‘Kruikenzeiker’ tegen, een paar brugggen en last but not least de nieuwe sporthal in Noord. Natuurlijk zal het ene object beter tot z’n recht komen in ZW dan het andere maar het was zeker een uitdaging. Beoordeling is aan de bezoeker.

Klik maar hier voor de afbeeldingen.  Vriendelijke groet,

Fred Geschiere

2 gedachtes over “Zwart Wit en een paar kleuren

  • Hallo Ruud, al weer lang geleden dat we elkaar spraken.
   Ja gaat goed hier in het Zuiden, woonden hier al 14 jaar dus echt wennen was het niet. ga er lekker op uit hier in de natuur. Met 5min in het bos en wil ik wat anders kan ik de fiets pakken en zo naar andere natuurgebied fietsen. Geen wensen meer op dit gebied. Ja, soms mis ik de ‘waterige’ omgeving wel met al zijn vogels. Moet er wat verder voor weg.

   Bedankt voor je reactie en tot hoors. Groeten, Fred

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.