Dagje Boshut Espelo (Overijssel)

Boshut Espelo, mooi gelegen boshut voor observatie en fotograferen vogels en wat er zo al nog meer voor de lens komt.

Woensdagmorgen 30 augustus jl. vroeg uit de veren om lekker vroeg in de boshut van Arjan Troost aanwezig te zijn. Vertrokken om 05:15h uit Tilburg en aangekomen rond de klok van 07:15h. Korte wandeling van (P) naar hut en dan…laat de vogels maar komen.

Al direct een spannend moment, mijn aankomst verstoorde een sperwer die een bad nam in de vijver voor de boshut, ik balen. Maar goed, gelukkig ging hij nog wel even de veren poetsen en wat drogen voor hij toch nog onverwachts weer weg vloog.

 

 

 

 

Snel daarna kwamen de andere vogels (tjes) weer terug. Heel veel Koolmezen, enkele Roodborsten (ook een juveniel), Grote Bonte Specht (2), Boomklever (2), Boomkruiper, Vinken (m/v), Zwartkop, Staartmees, Havik en een vogeltje, denk een juveniel die ik nog niet kan thuis brengen. Maar ook een Bosmuis en zelfs een Grote Keizerlibel. Heel wat te fotograferen dus.

Voor een foto impressie, klik hier.

Dank voor je bezoek, en als je wilt, laat even een reactie achter.

Met vriendelijke groet,

Fred Geschiere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.