37°C even op Safari

Soms wil je graag eens wat zien wat niet elk moment van de  dag voorkomt. Geduld is dan een schone zaak en dan nog weet je niet of je gaat zien wat je wilt zien.  Maar……..deze dag werd het geduld beloond.

Beeksebergen, 27juli jl. 10:00h in de ochtend en al 28°C in de schaduw. Waar de overige eerste bezoekers direct naar de safari boot lopen kies ik voor de wandelroute in het park. Rustig, vredig is het er, meeste dieren slapen nog even uit of wachten op hun ontbijt. Na een half uurtje wandelen kom ik op mijn bestemming, heerlijk rustig daar. Neem plaats op een bankje uit  de zon en wacht waar op ik hoop dat komen gaat.

Wat gaat er komen? Kijk  hier maar verder.

Groet,

Fred

2 gedachtes over “37°C even op Safari

    • Ook goedemorgen Chris, nee geen lange reis, halfuurtje fietsen en drie dagen “wachten” op het juiste moment, althans. had mooi geweest als er nog een paring had gevolgd. Volgende week maar eens terug?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.