Eiland bezoek Tiengemeten en Sur Le Ponton-Tilburg

 

 

jl. Zaterdag, 26 mei, mooi weer zo voorspellen de weergoden.  Wij, Marijke, Netty en Chris gingen aan boord bij Natuurmonumenten om even later op het Natuureiland Tiengemeten weer aan te meren. Weer was zelfs mooier dan verwacht <> 30 graden. We waren blij dat we de fietsen mee hadden genomen, wandelen was geen optie in deze temperatuur zonder beschutting. En…een voordeel is dat je iets meer “doet”, je makkelijk iets verder komt dan te voet.

Kom je er voor de eerste keer, zo als wij nu, dan wordt je verrast  door de natuurlijke schoonheid van dit eiland. Nog vol op vogels gespot en enkele kunnen fotograferen. Zeker nog eens terug. Meer afbeeldingen zien, klik hier.

Aansluitend op Tiengemeten, ’s avonds een muzikale ‘versnapering”. I.v.m. het 95 jarig bestaan van de Piushaven werd Tilburg getrakteerd op een optreden van het Rosenberg Trio met in het voor programma Maurice Leenaars en Ron van Holland (Flamengogitarist/percussie). Alles onder de noemer Sur Le Ponton. Prachtig optreden van beiden.

Meer afbeeldingen zien, hier klikken.

Geniet ze. Vriendelijke groet,

Fred Geschiere

4 gedachtes over “Eiland bezoek Tiengemeten en Sur Le Ponton-Tilburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.