Dagje Dierentuin fotografie

9 mei jl. Een dagje dierentuin fotografie. Zwager Chris en o.g. besloten om naar het Burgers Zoo dierenpark af te reizen. Vanaf Tilburg zo’n 5 kwartier reizen. Heenreis goed door kunnen rijden en zo kom je dan rond 09:45h aan op de plaats van bestemming. Terugreis….ja dat was een andere story. Vertrokken om 16:15h, thuis om 18:30h. Maar ja, het was een geslaagde dag na jaren niet meer in het BZ geweest te zijn. Het is er zo verandert, de nieuwe mangrove met getijden stroming en vlindertuin is mooi om te zien. Heel spectaculair was ook het zee-aquarium. Zo veel te zien dat je daar alleen al een ochtend deel kunt verblijven. Plaatjes schieten daar…..lastig hoor.

 

 

 

 

 

 

Vandaar maar één vis foto. Om de overige foto’s te zien, klik hier.

vriendelijke groet,

Fred Geschiere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.