Menwedstrijden Heukelom (NB)

Zondag 8 april jl. vroeg uit de veren. Heukelom (Gemeente Oisterwijk) heeft z’n jaarlijks mensport event met op zaterdag 7 en zondag 8 april de eerste buitenwedstrijden dressuur en vaardigheidsproef. De eerste wedstrijddag heb ik aan mij voorbij laten gaan. Toen voor de Vestingstedendagen te Grave gekozen. Op zondag komen de sportieve prestaties aan bod in de marathon. Hier gaat het om snelheid, tactiek en stuurmanskunst. Ook als je niets met paarden hebt, kijken!!

Vroeg er uit zondag’s, 07:00h op, vertrek naar Heukelom om 08:00h om op tijd voor de eerste wedstrijden aanwezig te zijn. Helaas, i.p.v. start 08:30h wordt er pas rond de klok van 09:00h-09:30h gestart. Ik heb niet het hele parcour gelopen, beperkt tot de waterbakken e.o. ’s Ochtends een beetje grauw, weinig zon en zelfs een beetje nevelig. Des al niet te min, het wordt een mooi en gezellig evenement.

Heel wat foto’s geschoten, hieronder enkele foto’s. Zie ook Sport.

Welke vind jij de leukste, mooiste of spectaculairste? Ik hoor het graag.

Sportieve groeten,

Fred Geschiere

Marathon

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.