Lente komt er aan….althans

Even leek het dat de lente aanstaande was, maar zo als de weer goden nu voor-spellen wordt het toch nog winter. Na zondagnacht a.s. wordt het dus echt koud.  Ook vandaag, zaterdag 24 februari, is het guur en koud in Tilburg.

Afgelopen week in de gelegenheid geweest om de krokusjes op het Burgermeester J.C. A.M. v/d Mortelplein te fotograferen. ’t Was wel oppassen geblazen waar je loopt of statief neer zet. Er zijn zoveel mensen hier die gewoon vergeten de uitwerpselen van hun huisdier op te ruimen….of zou het gemakzucht zijn. Des al niet te min kleurde het aardig geel in het parkje.

Vriendelijke groet,

Fred Geschiere

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.