Grutto’s in polder Arkemheen

Na een heel lang en druk weekend, donderdag 6 april t/m 10 april jl., even een rustpuntje in de polder. Was het weekendje wel met eerst afzwemmen B-diploma Flow, sfeer fotografie Verbeten Challenge (stop kinder kanker actie) en last but not least het ballet optreden van Flow in Factorium Theaterzaal-Tilburg, uitvoering: ‘Eerst kijken dan doen’. Wat een geweldig weekend.

Gisteren er maar even tussen uit, kijken of er nog iets te zien was in de Arkemheense polder, altijd wel……. Ging voor de zangvogels maar daarvoor was ik eigenlijk te laat van huis gegaan, rond de klok van 2uur. Al gauw mijn focus op de Grutto gericht.                   Zie onderstaande afbeeldingen.

Met vriendelijke groet,

Fred Geschiere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.