Een foto wandeling met…

Woensdag 22 maart jl. een fotografie dagje met Lia en Marianne in Amelisweert (stinzen planten) en Landgoed Klein Bylaerd (heidekikker). Met een klein uurtje rijden vanuit Almere konden we de fotogear uitpakken rond de klok van 09:00h op Landgoed Amelisweert. Daar wilden we eerste de (nog) aanwezige stinzen planten in bloei fotograferen en in de loop van de middag vertrokken we naar Barneveld, Landgoed Klein Bylaerd,  om nog een glimp van de Heidekikkers op te vangen.

Zaterdag 25 maart zelf nog even terug geweest naar Klein Bylaerd. Hopende de Heikikkers toch nog in het ‘blauw’ te fotograferen, helaas niet één gezien. Wel wat bruine en groene kikkers en……..kijk zelf maar. Succes.

Met vriendelijke groet,

Fred Geschiere

Landgoed Amelisweert: 

Landgoed Klein Bylaerd-Barneveld

25 maart jl. Landgoed Klein Bylaerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.