Lepelaarhut-Lepelaarplassen

Het heeft even geduurd maar jl. vrijdag weer eens in de Lepelaarhut geweest om wat te fotograferen. De eerste keer dit jaar 2017. Helaas maar twee uurtjes want ik had me niet op de kou gekleed.  Een gevoels temperatuur van 3 graden C. met om het lijf een flanellen hemd en fleece met windstopper is net te weinig van het goede. Toen het ook nog ging regenen besloot ik maar huiswaarts te gaan. Toch schiet je heel wat foto’s in die korte periode, die je thuis achter de Pc dan weer delete. Wat er dan over blijft…..een selectie vindt je hier onder. Voor een grotere versie, klik op de afbeelding.

M.vr.grt.

Fred Geschiere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.