Twee dagen Robbeneiland, Helgoland-Dune (Dld)

j.l. woensdag 7 t/m vrijdag 9-12,samen met Bram (landschapsfotograaf) op Helgoland-Dune doorgebracht. Project: de pas geboren Grijze zeehonden, ook wel Kegelrobben genoemd fotograferen. Maar zeker net zo belangrijk, genieten van alles wat zo om je heen gebeurt. We hoopten voor vertrek uit Cuxhaven (met de ferry naar Helgoland) dat het weer zou opklaren, helaas gebeurde dit niet. We hebben geen zonnestraaltje gezien, wel wind 6Bf op donderdag en rond de 4Bf op vrijdag. ’s Middag’s rond 14:00h steeds een miezerige regen, maar gelukkig hadden we toen de meeste plaatjes al geschoten. Vrijdagmiddag om 16:00h zeer voldaan vertrokken.

Hier het fotoverslag van de beide dagen. Kijk maar mee.

Met vriendelijke groet,

Fred Geschiere

2 gedachtes over “Twee dagen Robbeneiland, Helgoland-Dune (Dld)

  • Hi Yvonne, Hans,
   Ja, prachtig toch, maar zo dichtbij was het ook niet. Afstand tot de zeehonden +\- 30m aanhouden ivm veiligheid puppy’s. Als moeder ze verlaat omdat mensen zo graag dichterbij willen komen is er een probleem. Maar daarvoor lopen er ook zeehonden wachten die de bezoekers goed in de gaten houden.
   Niet luisteren…boete van € 80,- of weg wezen. Mooie belevenis. Dank voor je berichtje.
   Fred

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.